X

Palladium s’uneix al pla pilot del govern i avança l’obertura del seu hotel a Eivissa

Per al president de la cadena hotelera, Abel Matutes Prats, “és una bona notícia” que Balears sigui el primer destí d'Espanya a rebre turistes internacionals

12/06/2020

Palladium s’uneix al pla pilot del govern i avança l’obertura del seu hotel a Eivissa

La cadena Palladium Hotel Group ha anunciat la seva adhesió al pla pilot del Govern per rebre turistes internacionals. Avançarà així al 26 de juny l’obertura del Grand Palladium Palace Eivissa Resort & Spa, inicialment prevista per al juliol.

El grup hoteler eivissenc, que pertany a Grup Empreses Matutes, ha assenyalat en un comunicat, que amb la posada en marxa de l’establiment situat a la Platja d’en Bossa, s’oferirà també la possibilitat a viatgers espanyols d’allotjar-se en aquest hotel una vegada hi hagi mobilitat nacional.

Per al president de Palladium Hotel Group, Abel Matutes Prats, “és una bona notícia” que Balears sigui el primer destí d’Espanya a rebre turistes internacionals.

Matutes Prats ha considerat que es tracta de “una mesura molt positiva per a la recuperació de la confiança dels visitants en el destí i una gran iniciativa de cara a l’arrencada de la temporada”.

El president de la companyia ha reconegut que li hagués agradat obrir portes el mateix dia 15 de juny en què comencen a arribar vols d’Alemanya, però ha explicat que “per qüestions d’operativa l’obertura es durà a terme el dia 26”.

A més, ha mostrat la seva “total satisfacció” perquè a partir del 21 de juny es puguin realitzar desplaçaments entre províncies espanyoles per poder impulsar el turisme nacional.

La companyia hotelera ha dissenyat i certificat un “rigorós protocol higienicosanitari”, amb noves mesures i millores en els estàndards de seguretat, qualitat, higiene i salut, en tots els seus hotels, destaca en el seu comunicat.

Palladium Hotel Group obrirà al juliol altres tres hotels més a Eivissa: l’Agroturisme Sa Talaia, que iniciarà temporada el 8 de juliol, i els establiments Hard Rock Hotel Eivissa i Bless Hotel Eivissa, amb obertures previstes el 10 de juliol.

Per part seva, Palladium Hotel Costa del Sol començarà a acollir clients a Benalmàdena el 16 de juliol i Hard Rock Hotel Tenerife ho farà a partir del 30 de juliol.


Pla pilot: RIU tindrà els hotels plens a partir del dia 17 de juny
Hotels de les cadenes Riu, Iberostar, Garden i Viva, al Pla Pilot per dur turistes alemanys
Hotels de les cadenes Riu, Iberostar, Garden i Viva, al Pla Pilot per dur turistes alemanys

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT