societat

Palma obrirà les escoletes municipals dia 15 de juny

Tendran prioritat aquelles famílies amb dificultats per conciliar, problemes econòmics i aquelles que es troben en situació de protecció del menor

Palma+obrir%C3%A0+les+escoletes+municipals+dia+15+de+juny

Palma obrirà les escoletes municipals a partir del 15 de juny i fins dia 31 d’agost. D’aquesta manera expliquen, s’enllaçarà el retorn dels nins amb el servei d’estiu per tal que aquests només hagin de passar per un període d’adaptació. De moment ja estan demandades el 30 per cent de les places. Tendran prioritat aquelles famílies amb dificultats per conciliar, problemes econòmics i aquelles que es troben en situació de protecció del menor. Segons ha explicat el regidor d’Educació, Llorenç Carrió, l’ajuntament també posa en marxa el programa ‘Propostes per emportar’ per ajudar a les families que no es poden adherir al servei presencial, amb materials individualitzats per cada infant.

Els centres obriran amb estrictes mesures de seguretat. Per exemple, les ràtios no dependran “de la fase en que es trobi Mallorca, si no de la capacitat de cada aula, on s’hauran de garantir 4 metres quadrats per infant” ha dit Carrió. Es dotarà el personal d’equips de protecció individual, es limitarà l’entrada al centre a un familiar per nin, es regularà l’ús de les zones comunes i es prendrà cada dia la temperatura a tothom. L’ajuntament ha decidit també no acollir de moment als infants de 0 a 1 any, ja que diuen “amb ells és inevitable mantenir una distància de seguretat”.

A partir del 10 de juny es reprèn també el projecte escudella d’alimentació saludable. S’hi han adherit ja 241 famílies, que dos pics per setmana podran anar a cercar les carmanyoles pels cinc dies lectius.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

10 anys de l’entrada en vigor de l’actual Llei d’Interrupció Volutària de l’Embaràs

Des de l'entrada en vigor de la llei, els avortaments a les Balears s'han reduït un 8%

Les zones d’acampada de Lluc gairebé plenes el primer cap de setmana de reobertura

N'han reduït l'aforament i augmentat les mesures de desinfecció

Cala Domingos Petit no obrirà aquest estiu

L'Ajuntament de Manacor no ha pogut retirar la posidònia que s'hi acumula des del temporal Glòria

Trànsit fluït de vehicles en el primer cap de setmana de juliol a Ses Covetes

Turistes i residents aprofiten les darreres hores de pàrquing gratuït