X

Passejos per Ciutat, excursions i natura, els plans principals dels caps de llista al Parlament en la jornada de reflexió

El darrer alè abans del dia D

27/05/2023

Passejos per Ciutat, excursions i natura, els plans principals dels caps de llista al Parlament en la jornada de reflexió

Elena Fernandez

Gran part dels candidats a la presidència del Govern han volgut agafar un darrer alè abans del dia D envoltats de natura.

El candidat de MÉS per Menorca, Josep Castells, ha aprofitat el bon temps que ha fet aquest dissabte a l’Illa per visitar s’Albufera des Grau, mentrestant, diu, agafa forces per la jornada d’aquest diumenge.

Si d’aprofitar el bon temps es tracta, Lluís Apesteguia ha estat el més valent. El candidat de MÉS per Mallorca se n’ha anat fins a Lluc des de Deià, complint una promesa que va fer fa quatre anys.

I de la muntanya, a la mar… Reflexiu i amb una mar com una bassa d’oli, Josep Melià, candidat d’El Pi, centra la seva jornada de reflexió en pensar en el futur que ve per a les Illes.

Francina Armengol, candidata del PSIB-PSOE, ha volgut reflexionar sobre cinema. Ho ha fet la presentació del llibre “Videoclub” del cineasta Jaume Ripoll dins el marc de la Fira del Llibre.

Mentre, la cap de llista de Ciutadans, Patricia Guasp, aprofitava el matí per passejar en família pel mercat de Santa Catalina i per fer la compra com fa cada dissabte.

I en família, precisament, ha volgut passar el dematí Jorge Campos. El candidat de VOX ha pogut gaudir del partit de futbol del seu fill Juan com a pausa dins la voràgine electoral.

Pausa que Marga Prohens, candidata del Partit Popular, ha celebrat passejant per Palma amb la seva filla i comprant flors a la seva mare que avui fa 60 anys.

Més tranquil el matí d’Antònia Jover. La candidata d’Unides Podem ha passat el dia a casa entre plantes, fideus de colflori i una bona sèrie.

27/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris