X

Personatges del cinema, dels videojocs i els superherois ompliran els carrers per Carnestoltes

Les botigues i els clients aprofiten els darrers dies abans de l'esperada festa, que enguany arriba més prest

07/02/2024

Ariadna Mir

Arriba el Dijous Llarder i comença oficialment el temps de carnaval. Les botigues de disfresses fan feina a escarada perquè tothom tengui la seva a punt. Enguany, les més cercades són les que estan relacionades amb el cinema, els videojocs i els superherois.

Les botigues de disfresses aprofiten els darrers dies just abans de Carnestoltes, que enguany ha caigut més prest. Els comerciants admeten que la costa de gener ha estat dura, i molta gent ha deixat la compra de la disfressa per darrera hora.

N’hi ha que han triat opcions rebaixades, i altres han optat pels clàssics. Però les temàtiques més cercades són personatges relacionats amb el cinema, amb els videojocs i amb els superherois.

Aquests dies les escoles també són font de comandes; molts infants han anat a classe amb parts de disfresses o han organitzat una comparsa. Els més joves miren disfresses per anar a unes festes que proliferen sobretot durant el pròxim cap de setmana.

Les comparses i les ments més imaginatives es preparen amb més temps i confeccionen la disfressa ells mateixos. A Ribes i Casals, aquest 2024 han rebut comandes per Carnestoltes des de gairebé abans de Nadal.

07/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris