economia

PIMEM i Graduats Socials reclamen ajudes específiques per a petites i ‘micro’ empreses

Diuen estar en desavantatge amb empreses més grans, que poden fer ERTOs parcials


PIMEM i el Col·legi de Graduats Socials denuncien que les empreses amb pocs treballadors no podran beneficiar-se de les bonificacions o exoneracions a la Seguretat Social lligades al nou ERTO parcial.  I és que aquestes micro i petites empreses, en cas de recuperar l’activitat, en principi ho farien treguent tots els empleats dels ERTO  i això els implicaria la finalització de les ajudes respectives.

Uns beneficis als quals sí que podrà continuar acollint-se la resta del teixit empresarial que si tenen plantilla suficient com per fer un ERTO parcial. Diuen, per tant, que es crea així un greuge comparatiu que s’ha de solucionar amb ajudes específiques.

Els graduats socials destaquen que aquests mesos han estat fent feina perquè es tramitin els milers d’expedients i lamenten que no s’hagin cobrat totes les prestacions a hores d’ara

PIMEM i Graduats socials destaquen que ha estat precisament la micro i la petita empresa la que ha fet el primer esforç, un cop iniciada la desescalada, treient els treballadors dels ERTOs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Baixen un 11 per cent les hipoteques sobre habitatges a les Illes durant el juliol

Les Illes són amb el País Basc les úniques comunitats on cauen

Rafa Bustillo, catedràtic d’economia: “Si no s’augmentàs el salari mínim es deterioraria la capacitat de compra de més d’un milió de treballadors”

Bustillo també assegura que fins les darreres apujades, Espanya estava a la coa d'Europa en la qüestió del Salari Mínim

Principi d’acord: ERTO fins al pròxim 28 de febrer

El govern espanyol i els agents socials han acordat finalment lligar a la formació l'esquema d'exoneracions en les quotes a la Seguretat Social, excepte per a les empreses de menys...

Silvia Contreras, cambrera de pis a Mallorca: “No sé què passarà amb la meva vida a partir del 30 de setembre”

Després de dos mesos fent feina, afronta el seu futur laboral amb incertesa