societat

Plantada de PIMECO i AFEDECO a Cort

L'Ajuntament de Palma recorda que sempre ha estat de part del petit comerç


Pimeco i Afedeco rebutgen reunir-se demà amb l’Ajuntament de Palma en senyal de protesta per la permissivitat i complaença, diuen, de Cort amb la venda ambulant il·legal.

En un comunicat, ambdues associacions, han retret a la regidora de comerç, Joana Maria Adrover, la seva nul·la sensibilitat cap el sector. Una actitud que, diuen, fa que la policia no actuï per falta d’una normativa i d’instruccions clares. Una actitud que la regidora no entén, assegura que sempre té la mà estesa i que el Consistori ha donat mostres de sobra cap al petit comerç. Adrover, en declaracions a Ib3 ràdio ha mostrat la seva sorpresa davant aquesta plantada de les associacions.

Adrover assegura que durant aquesta legislatura s’han fet moltes passes que posen de relleu el suport de l’Ajuntament cap el petit i mitjà comerç. La regidora posa d’exemple els 100 MIL euros en subvencions que han rebut o la lluita per aturar la creació d’un centre comercial a Ses Fontenelles.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut crea 3 unitats ‘Kid-Covid’ per controlar els casos i contactes als centres educatius menorquins

Seguint el model de funcionament de les UVAC (unitats volants d'atenció al coronavirus), es dedicaran a donar suport als equips...

Entren en vigor les restriccions a la zona d’Arquitecte Bennàzar, Vila i Sant Antoni

A Palma, els barris afectats són el de la plaça de Toros, el d'Arxiduc, Son Oliva i Son Fortesa Sud.

Salut amplia fins a 6 les línies de COVID-exprés a Palma

L'objectiu no és altre que centralitzar la presa de mostres programades i descongestionar, així, els centres de salut

Continua la vaga indefinida de l’EMT

Els sindicats han presentat, per escrit, les propostes al regidor de mobilitat de Palma i esperen obtenir resposta en breu