X

Polèmica per la presència de ballarines al nou restaurant VIP de l’Estadi de Son Moix

El fet es va produir el passat dimarts, durant el partit de lliga corresponent a la jornada 7 que va enfrontar el Mallorca i el Barcelona

28/09/2023

Polèmica per la presència de ballarines al nou restaurant VIP de l’Estadi de Son Moix

Redacció

Del partit de lliga que va enfrontar dimarts el Mallorca i el Barcelona, a les darreres hores ha aparegut a les xarxes socials una imatge que està generant debat. Ballarines damunt una tarima al nou restaurant de la zona VIP del fons nord, durant el partit. És part de l’experiència que va oferir el restaurant al duel contra el Barça. El club descarrega la responsabilitat en l’empresa que gestiona l’espai. El propietari del restaurant argumenta que en aquest espai es pot trobar una “fusió entre artistes i alta gastronomia” i comenta també que “ballarines i artistes es poden apreciar als millors show dinners del món”. A les imatges es pot apreciar la presència de menors d’edat a aquesta zona exclusiva.

La pròxima experiència d’aquest tipus és al partit contra el València i es pot adquirir només a través de la web del Mallorca. S’ofereix accés al restaurant VIP amb terrassa, seients prèmium en graderia coberta i una experiència gastronòmica “única” abans i després del partit.

28/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris