societat

La Policia Nacional acompanyarà les ambulàncies de Mallorca als serveis potencialment perillosos

Els darrers anys, han augmentat les agressions, sobretot a l'estiu i a causa del turisme d'excessos

La+Policia+Nacional+acompanyar%C3%A0+les+ambul%C3%A0ncies+de+Mallorca+als+serveis+potencialment+perillosos

Des d’avui mateix, quan el personal sanitari hagi d’actuar en un servei potencialment perillós, amb només una telefonada, podrà requerir la presència dels agents de la Policia Nacional. Els tècnics sanitaris es consideren desprotegits en intervencions a locals o zones d’oci en què hi ha un possible consum d’alcohol i drogues, per exemple, a discoteques o àrees de lleure nocturn. També a intervencions a domicilis en què s’ha avisat d’agressions o violència dins la llar o de persones amb problemes psiquiàtrics.

S’espera que la presència policial serveixi d’inhibidor de la violència cap al personal sanitari. Un personal que ha denunciat l’augment de les agressions físiques i verbals els darrers anys. Sobretot a l’estiu i molt relacionat amb un tipus de turisme d’excessos. També i a partir d’avui, la Policia Nacional podrà dur les urgències més lleus als centres de salut en lloc de cap a Son Espases.

També els trasllats de presos cap a l’hospital es podran fer en ambulància sempre que el metge de la presó ho consideri adequat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els forns de les Balears despatxaran panades i rebostaria de Setmana Santa a domicili

El servei d'entrega serà gratuït i el finançarà l'Institut d'Innovació Empresarial de les Balears

Els taxistes d’Eivissa no volen llicències d’estiu ‘perquè no hi haurà feina per a tots’

La petició s'ha traslladat al Consell i als 5 consistoris, esperen resposta prompte ja que algunes llicències comencen dia 15...