societat

Tornen a precintar i desallotjar l’edifici ocupat de Palma que es va incendiar

Una ocupa de l'immoble confesa que "si no tinc un lloc on anar, preferesc morir esclafada, que estar en el carrer"


L’edifici del barri de Pere Garau de Palma que diumenge de matinada es va incendiar ha estat precintat aquest dimecres per la Policia. Els agents han acordonat la zona i han desallotjat els ocupes que hi eren en aquell moment dins l’immoble.

La Policia ha acudit a l’edifici després de rebre diverses denuncies dels veïnats que avisaven que havien tornat ocupes a l’edifici. Cal recordar, que al novembre del 2019, l’Ajuntament de Palma va desallotjar tot l’edifici per risc d’esfondrament. Una setmana després ja hi havia okupes, segons conten els propietaris. Denuncien que alguns d’ells han robat mobiliari de la dotzena d’habitatges que hi ha a l’edifici.

Una okupa que ha estat desallotjada avui ha reclamat ajuda als serveis socials: “No tenim on anar ara. Per molt que trucam als serveis socials, no responen i no ens fan cas.”

També assegura que els hi van dir que “no ens podien treure sense una ordre d’un jutge” i també els van alertar que l’edifici en qualsevol moment podia esfondrar-se. Aquesta dona, que pateix diabetis, reconeix ser conscient de la situació de l’immoble però confessa que “si no tinc un lloc on anar, preferesc morir esclafada, que estar en el carrer”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Juan cervantes 20/01/2021

    La realidad es muy distinta no son personas necesitadas, es un lugar de tráfico de drogas, visitado por menores de edad y saltan a las casas de los vecinos cuando va la policiavles escupen

Cercador |


més contingut relacionat

Un dispositiu especial vigilarà la desescalada el cap de setmana

S'han posat més d'11.000 sancions per incomplir les mesures anticovid. El valor de les multes supera els 2 milions d'euros. Hi haurà dispositius específics per a controlar la nova mesura...

PIME Menorca demana que les restriccions per la Covid es revisin setmanalment i no cada 15 dies

També reclamen que es paguin immediatament els ajuts concedits i que es mantinguin fins que acabin les restriccions

CGT Menorca convoca manifestació i vaga per commemorar el Dia de la Dona Treballadora

Consideren imprescindible denunciar l'afectació sobre les dones de la crisi generada per la Covid