X

Preocupació entre els veïns des Castell per la possible extensió del brot del Bar Toni

Les proves als contactes del local es realitzaran aquest dilluns a la carpa exprés del centre de salut Dalt Sant Joan

22/11/2020

Preocupació entre els veïns des Castell per la possible extensió del brot del Bar Toni

La Conselleria de Salut fa una crida a totes les persones que hagin acudit, en els darrers deu dies, al Bar Toni des Castell perquè es facin les proves PCR. Un brot laboral-familiar de 4 persones ha estat detectat al local. L’establiment, tancat fins a nova ordre, és un dels més populars del poble.

Un brot de Covid al Bar Toni des Castell ha obligat l’Àrea de Salut de Menorca a fer una crida pública als clients, que hagin passat per l’establiment en els últims deu dies, a fer-se una prova PCR. Es tracta d’un brot de caràcter familiar i laboral, amb quatre persones afectades. Els propietaris de l’establiment, situat al carrer d’es Castell de Sant Felip, han deixat l’avís als seus clients de cada dia: el bar romandrà tancat per protocol Covid fins a nou avís. També han fet circular l’avís a través de les xarxes socials. Entre els veïnats, preocupació… Es tracta d’un dels bars més freqüentats del poble.

Les proves als contactes del local es realitzaran aquest dilluns, entre les quatre i les sis del capvespre, a la carpa exprés situada a l’exterior del centre de salut Dalt Sant Joan de Maó. D’acord amb el testimoni d’alguns vesins, els telèfons de contacte amb el centre per concertar la cita prèvia es troben col·lapsats des de dissabte. Les proves determinaran la dimensió de l’episodi.

22/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris