societat

Primer dia que les Balears no registren cap defunció amb covid d’ençà de dia 10 de gener

Els casos actius són ara 3.543, la xifra més baixa des del mes d'octubre


La Conselleria de Salut no ha notificat cap mort per covid-19 a les Balears en les darreres 24 hores. Aquest és el primer dia sense cap víctima d’ençà de dia 10 de gener. Pel que fa al nombre de persones contagiades, el darrer balanç és de 87 casos nous. Els casos actius són ara 3.543, la xifra més baixa d’ençà de finals d’octubre. Des que va començar la pandèmia, hi ha 55.661 casos acumulats.

Així mateix la pressió assitencial millora a poc a poc. Ara hi ha 144 pacients hospitalitzats amb covid-19. Això suposa que n’hi ha 11 manco que fa un dia. les persones ingressades a l’UCI són 72, tres manco que al darrer balanç. Segons l’informe diari del Govern, la taxa de positivitat de les 2.881 proves fetes en les darreres 24 hores és del 2,95 per cent.

La incidència acumulada és de 137 casos per cada 100.000 habitants a les Balears, en els darrers catorze dies. En el cas de Mallorca, la incidència se situa en 104 casos, a Menorca en 39, a Eivissa és de 386, i a Formentera de 115. El Servei de Salut ha donat l’alta a 517 pacients amb covid-19 en les darreres hopres. D’aquests, n’hi ha hagut 22 que han sortits dels hospitals, i la resta, 495, ha estat Atenció Primària que els ha donat l’alta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Son Llàtzer ofereix un programa amb l’esport com a eix per a millorar la salut mental

Una quinzena d'usuaris del servei de psiquiatria són els beneficiaris d'aquesta activitat

El SOCIB obre les portes del Vaixell Oceanogràfic per celebrar la Nit de la Recerca

Prop de 70 persones, entre menuts i grans, han visitat aquesta infraestructura, que treballa en projectes sobre l'escalfament global

Presenten com serà l’Hospital de Manacor quan finalitzin les obres d’ampliació i reforma

S'inverteixen més de 76 milions d'euros i preveuen iniciar la construcció la tardor que ve

Una escaladora, ferida arran d’una esllavissada de roques a Valldemossa

El succés s'ha produït devers les 11h30 del matí, quan la dona, de 46 anys, es trobava davall de la...