X

Programació i espai de luxe al Festival Cap Rocat de Mallorca

El cicle s'extien a tres dies i comptarà amb artistes com Pretty Yende, Michael Fabiano i el pianista Arcadi Volodos

20/06/2023

Programació i espai de luxe al Festival Cap Rocat de Mallorca

Fa tres anys que Antoni Obrador, arquitecte i rehabilitador d’aquesta antiga fortalesa, es va proposar crear un festival de música clàssica a l’altura de l’Hotel Cap Rocat. Enguany celebra la seva tercera edició; la primera, però, en què el Festival de Música de Cap Rocat s’allarga durant 3 dies, i s’hi podran veure alguns dels músics lírics internacionals més importants. El director del festival, Illias Tzempetodinis ha ressaltat la possibilitat de veure en un cap de setmana artistes que costaria molt programar al llarg d’una temporada sencera d’òpera. Els tres concerts que s’hi podran veure són:
(4 d’agost) L’òpera “Cavalleria Rusticana”, amb Elïna Caranca, Michael Fabiano, Luca Salsi i Maria Agresta, acompanyats per l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i sota la direcció de Nicola Luisotti.
(5 d’agost) Arcadi Volodos interpretarà peces d’Alicia de la Rocha, Mompou i Escribin.
(6 d’agost) Gala operística amb Nadine Sierra, Pretty Yende i l’OSIB, dirigida per Pablo Mielgo.
La cabuda per als dos concerts operístics, que tendran lloc els dies 4 i 6 d’agost, és de 544 persones per a cada un; mentre que el d’Arcadi Volodos, dia 5 d’agost, tendrà una cabuda de poc més de 240 assistents.

20/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT