formentera

Projectes en acció al Fòrum Marí

La Divulgació científica i conscienciació de les amenaces que té el litoral destinades a menors en acolliment o l'eliminació dels plàstics d'un sol ús que acaben al mar, han estat alguns dels temes tractats


La jornada de matí del segon dia del Fòrum Marí 2020 s’ha centrat en projectes que duen terme a les illes associacions i fundacions en diferents àmbits. Com per exemple la divulgació científica a joves de centres de menors de les illes. Fins i tot a migrants que han arribat en embarcacions no regulades. Ho fa l’associació Noctiluca.

El plàstic és una de les amenaces principals per a l’ecosistema marí. El moviment Plastic Free d’Eivissa i Formentera promou l’eliminació dels plàstics d’un sol ús entre les empreses, també les turístiques.

Altre dels projectes en acció que s’ha presentat és el de la Confraria de Pescadors d’Eivissa, que ha explicat que les fires gastronòmiques són la manera de promoure la varietat de producte en el consum de peix i no hi hagi sobrecàrrega en la captura d’alguns exemplars.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La diàlisi a Formentera, a partir de 2021

És una petició dels malalts que ara mateix tenen que viatjar a Eivissa tres voltes per setmana

Els pressupostos del Consell de Formentera augmenten gairebé un 2% respecte a l’any passat

Seran uns pressupostos principalment socials en els que es destinaran més de 2 milions d'euros a ajuts i subvencions

Balears supera els 23 mil casos de Covid-19 i la taxa de positivitat torna a pujar a un 4,35%

La xifra de defuncions es manté de moment estable, amb 401 defuncions, de les quals 191 són usuaris de residències...

Entra en vigor la flexibilització de visites a les residències de gent gran

Queden totalment prohibides les visites i sortides a aquells residents amb COVID-19. També a persones que presentin símptomes d'infecció respiratòria,...