societat

Proves de tensió equivalent a un vent de 115km/h a les palmeres d’avinguda Alemanya de Palma

Aquest dimarts continuaran les proves de seguretat i es tancaran tres carrils de l'avinguda en direcció al torrent de Sa Riera

Proves+de+tensi%C3%B3+equivalent+a+un+vent+de+115km%2Fh+a+les+palmeres+d%27avinguda+Alemanya+de+Palma

Proves de tracció a les palmeres de l’avinguda Alemanya de Palma que han començat aquest dilluns. Es comprova el seu estat després que el passat 15 de juny una canonada d’aigua es va rompre i va causar un esvoranc just a l’entrada del túnel, que va obligar tancar-lo. Ara es fan aquestes proves de tensió, en les cinc palmeres, que consisteixen a observar el comportament de cada planta quan se li exerceix una força equivalent a un vent de 115 km/h. Tot per constatar que les arrels no han patit cap dany.

Les proves de revisió de les palmeres continuaran aquest dimarts i per això es tancaran altres tres carrils de l’avinguda Alemanya en direcció al torrent de sa Riera. L’Ajuntament de Palma recomana cercar vies alternatives per evitar-hi embossos.

Durant aquest dilluns al matí, el trànsit en aquest punt de Ciutat ha estat dens. El tancament de carrils de la via, però, s’ha anat aixecant segons avançaven les proves. Aquest dimarts començaran a partir de les 7.45 hores i es repetiran les mateixes proves però, en aquest cas, s’exercirà la força des de l’altra banda.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Treballadors interins i amb contractes temporals demanen que es regularitzi la seva situació laboral

Hi ha gent que encadena aquest tipus de contractes des de fa més de 30 anys

Salut té previst arribar a inocular 20.000 dosis diàries aquesta setmana

Tot i així, Balears continua a la coa de la vacunació

Cinc anys de la llei de fosses

En aquest període de temps s'han excavat 17 fosses, s'han exhumat 161 cossos i identificat a 30 persones. En concret, en el marc d'aquesta Llei de Fosses han estat localitzats...

Menorca importa un model aragonès per donar un ús temporal a solars i edificis buits

El Consell trasllada la proposta a tots els ajuntaments de l'illa