X

Air Europa cancel·la quatre vols a Palma per la vaga de pilots

Son Santjoan és el segon aeroport més afectat d'Espanya

22/05/2023

Air Europa cancel·la quatre vols a Palma per la vaga de pilots

Guillermo Gayà

Air Europa ha cancel·lat preventivament quatre vols a Palma a causa de la vaga de pilots, que es reprèn aquest dilluns. Es tracta de dues connexions Palma-Madrid i dues Palma-Barcelona. Son SantJoan és el segon aeroport més afectat d’Espanya per aquestes cancel·lacions, tot i que la situacio a l’aeroport palmesà és de normalitat.

S’espera la mateixa quantitat de cancel·lacions per als pròxims set dies de vaga, que aquesta setmana seran dimarts 23, dijous 25 i divendres 26 de maig, i que seguirà la setmana que ve amb aturades el 29 i 30 de maig, i l’1 i el 2 de juny. En total, per aquests 8 dies de vaga previstos, Air Europa ha cancel·lat 32 vols, oferint alternatives als passatgers per poder viatjar amb altres vols de la companyia.

Air Europa informa que aquest dilluns la resta de vols programats, una cinquantena, operen amb total normalitat. Els serveis mínims per als vols entre la Península i les Illes són del 64% a Palma i del 57% a Eivissa. El sindicat convocant, SEPLA, considera que aquests serveis mínims són abusius i limiten el dret a la vaga. Els pilots han convocat vaga per protestar conta el bloqueig en la negociació del conveni col·lectiu.

Notícies relacionades >

22/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris