SOCIETAT

Què es va fer amb els 45.000 euros recaptats per les carotes de les festes de Sant Joan suspeses per la pandèmia?

Els ciutadellencs es van bolcar en la rifa de les carotes, que va permetre ajudar a famílies damnificades per la crisi de la Covid, i també a l'equinoteràpia infantil


De la subhasta i la rifa de les carotes del primer Sant Joan pandèmic es van recaptar més de 34.000 euros, que es van destinar íntegrament a Creu Roja, a l’assistència de les famílies damificades per la crisi del confinament, que en aquells moments desbordaven la capacitat del banc d’aliments de Menorca.

Les carotes de l’any següent també van servir per fer front als problemes derivats de la COVID-19. Càrites va rebre una donació de prop de 9.000 euros, que va destinar al Fons de Solidaritat, per ajudes directes a les persones amb dificultats per accedir a un habitatge.

Però una petita part de l’ajuda de la rifa benèfica de les carotes del 2021 es va reservar per a l’Associació de Familiars i Persones amb Trastorn de l’Espectre Autista. El vincle del mateix caixer senyor amb l’entitat va motivar que 2.000 euros hagin reforçat el programa d’equinoteràpia i que tant ajuda els fillets que pateixen aquest trastorn.

Enguany, per fi, es tornaran a rompre les carotes, però les dels anys 2020 i 2021 passaran a la història de Sant Joan per la seva capacitat de treure la cara més solidària de Ciutadella.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |