X

Rafal Fort Grade Isabel de Binigafull és la vaca gran campiona d’enguany del concurs morfològic

Per sisè any consecutiu Pedro Marquès de Binillobet és elegit millor criador amb 7 de les 8 vaques del seu lloc dintre d'algun pòdium

17/03/2024

Rafal Fort Grade Isabel de Binigafull és la vaca gran campiona d’enguany del concurs morfològic

Trenta-un llocs de Menorca s’han enfrontat aquest cap de setmana per veure qui tenia les millors vaques. Han estat 175 animals els que optaven a alguna de les 12 categories del concurs morfològic. El lloc de Binigafull ha aconseguit que la seva vaca Rafal Fort Grade Isabel s’endugui el màxim reconeixement, la vaca gran campiona. També ha guanyat el primer lloc en millor braguer, millor vaca intermitja i millor vaca de quatre anys.

El jutge d’aquesta edició, Julián Rodríguez, destacava de l’exemplar guanyador que “és una vaca amb un sistema mamari excepcional, quasi perfecte. Una vaca molt equilibrada, molt homogènia en totes les seves parts i que es desplaça molt bé sobre les seves potes. Una vaca amb una estructura lletera envejable”.

Un altre dels premis de prestigi ha estat per a Pedro Marquès de Binillobet, que per sisè any consecutiu ha obtingut el de millor criador. De les 8 vaques que va dur al concurs, 7 han entrat a diferents pòdiums entre primers, segons i tercers llocs.

Unes 9000 persones han visitat la Fira del camp de Menorca durant el seu transcurs.

17/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris