Nadal debuta a Roma amb una victòria en dos sets davant Isner

El manacorí s'ha imposat per 6-3 i 6-1. La primera mànega ha estat igualada. La segona no ha tengut història

11/05/2022

16

Un primer set molt igualat i el segon, molt còmode. Així es pot resumir el debut de Rafel Nadal al Masters 1000 de Roma. El manacorí ha superat John Isner per 6-3 i 6-1 en una hora i desset minuts de partit.

La primera mànega ha estat molt competida. De fet, amb 3-3 al marcador, Nadal ha hagut de salvar dues pilotes de break. Acte seguit, al vuitè joc, el tennista americà no ha pogut conservar el seu servei. Això ha suposat el 5-3 per al balear i un cop definitiu a les opcions del rival. Isner ha baixat els braços i ha perdut el primer set… i el segon. Amb un parcial de nou jocs a un, Nadal ha fet via per tancar la seva classificació per a la tercera ronda.

Allà es trobarà demà amb el canadenc Denis Shapovalov. Serà el sisè enfrontament entre els dos al circuit ATP. Dels cinc anteriors, Nadal n’ha guanyat quatre i només n’ha perdut un.