Rafel Nadal debuta al Masters de Madrid amb una victòria contundent davant Carlos Alcaraz

El manacorí s'imposa en el duel generacional per 6-1 i 6-2 just el dia en què el murcià ha fet 18 anys

05/05/2021

L’inici de partit de Carlos Alcaraz ha estat espectacular. De fet, el jove murcià ha disposat de pilota de break per rompre el servei de Rafel Nadal. El murcià no ha aprofitat l’oportunitat i el manacorí no tan sols se n’ha duit el joc sinó que, acte seguit, ha romput el servei d’Alcaraz. Amb 3-0 al marcador al primer set, el jove tennista, que avui feia 18 anys, ha hagut de demanar assistència mèdica per un problema muscular a la zona de l’abdomen. Després d’uns minuts aturat, el joc s’ha reprès i Nadal ha seguit comandant. La primera mànega ha finalitzat amb un parcial de 6-1 favorable al tennista balear, que s’ha aprofitat de les nombroses errades no forçades del seu rival.

Al segon set, la història ha estat molt semblant i Nadal no ha vist perillar en cap moment la victòria. 6-2 ha estat el resultat d’aquest segon parcial. Una hora i 17 minuts ha durat aquest duel generacional tan esperat a Madrid. El mallorquí passa a tercera ronda on s’enfrontarà a Alexei Popyrin, número 76 del món. Alcaraz, per part seva, sempre podrá dir que ha estat una derrota dolça ja que, just en acabar el partit, l’organització del torneig li ha fet entrega d’una tarta per celebrar amb ell el seu aniversari.