X

Raquel Sánchez deixa el seu càrrec de consellera electa al Consell de Mallorca

A partir d'aquest dilluns, ocuparà el lloc d'Assessora Tècnica de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

05/11/2023

Raquel Sánchez deixa el seu càrrec de consellera electa al Consell de Mallorca

Redacció

La popular Raquel Sánchez ha deixat el seu càrrec de consellera electa al Consell de Mallorca. Concretament, va ser divendres quan va entregar la seva renúncia a la institució insular.

La portaveu popular al Consell de Mallorca, Núria Riera, ha reconegut i agraït a Sánchez “l’esforç, la professionalitat i la feina duita a terme durant tots aquests anys a la institució insular, així com també durant aquests primers mesos de legislatura com a consellera electa”.

Per la seva banda, Raquel Sánchez ha volgut mostrar el seu “agraïment al president del Partit Popular de Mallorca, Llorenç Galmés, per la confiança dipositada en mi. Ha estat un orgull la feina que he pogut realitzar com a consellera del Consell de Mallorca i haver format part de l’equip de govern de Galmés a la institució aquesta legislatura”.

Raquel Sánchez, a partir d’aquest dilluns, ocuparà el lloc d’Assessora Tècnica de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris