X

El rector de la UIB considera “molt necessària” una segona residència tot i que reconeix que hi ha voluntat

La UIB té actualment prop de 200 estudiants en llista d'espera per a la residència

08/09/2023

El rector de la UIB considera “molt necessària” una segona residència tot i que reconeix que hi ha voluntat

Redacció

Uns 10.000 alumnes de grau iniciaran dilluns que ve el curs a la Universitat de les Illes Balears (UIB), que continua considerant “molt necessària” una segona residència d’estudiants que també pugui acollir professors visitants. Així ho ha explicat el rector, Jaume Carot, en declaracions als mitjans amb motiu de l’obertura de l’acte acadèmic.

Segons ha indicat, hi ha “converses” amb l’Ajuntament i el Govern, i “sembla que la voluntat és clara”, però, encara que es van oferir els terrenys de l’antiga presó de Palma per situar aquest equipament, no s’ha arribat a materialitzar perquè “el cost és molt alt”.

La UIB té actualment prop de 200 estudiants en llista d’espera per a la residència. A més, Carot ha recalcat que quan professors o investigadors visitants han de quedar un temps a l’illa -estades que poden anar d’una setmana a tres mesos-, es troben amb moltes dificultats per trobar allotjament. Per això, la Universitat veu oportú que la nova residència tingui reservades algunes places per a aquests perfils.

Notícies relacionades >

08/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris