economia

Reduccions de fins el 50% de la connectivitat aèria amb Alemanya el proper estiu

Les oficines turístiques de Berlín i Londres constaten que Mallorca continua essent una destinació preferent


En la tradicional jornada de mercats emissors, virtual per primera vegada a causa de la pandèmia, els directors de les oficines turístiques espanyoles a Londres, Berlín, Estocolm, Roma, París i Tòquio han aportat la visió per a la pròxima temporada. Als dos mercats més importants, el Regne Unit i Alemanya, es constata que els ciutadans continuen tenint Mallorca com a destinació preferent per a la temporada que ve, però amb unes reserves baixes a causa de la incertesa de la situació sanitària.

Ara bé, també s’ha apuntat que la connectivitat aèria no serà la d’un estiu normal. Al Regne Unit es preveu una baixada del trànsit d’avions cap a les Illes d’entre el 25 i el 30 per cent i una previsió de 3 milions de seients. A Alemanya, la caiguda serà més pronunciada en principi.

La federació hotelera, per tant, preveu un 2021 de transició cap a la normalitat i reclama proves per detectar la covid-19 d’entrada a l’arxipèlag més ràpides i econòmiques.

El Regne Unit també està molt pendent de com acaben les negociacions de Brexit i a Alemanya s’apunta a problemes de solvència del gegant TUI. El segment que més aviat es recuperarà segons els experts serà el turisme de sol i platja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La CAEB ofereix assessorament als restauradors per accedir a les ajudes del Govern

Per ara ja han atès 30 sol·licituds a través de la nova Oficina d'Ajuts que han creat i totes han...

AENA adjudica les obres per ampliar els mòduls A i D de l’Aeroport de Palma

N'ha resultat adjudicatària l'empresa COMSA, per valor de 12,3 milions d'euros i un termini per executar les obres de tres...

1.700 sol·licituds d’ajudes a restauradors de Mallorca en només un matí

Els empresaris d'hoteleria i grans superfícies donen per fet que les restriccions es perllongaran

MÉS per Mallorca critica la inacció del govern espanyol i reclama un pla de rescat

El coordinador de la formació, Antoni Noguera, aposta per bonificar les quotes de la Seguretat Social i allargar els ERTO...