ECONOMIA

Reduccions de fins el 50% de la connectivitat aèria amb Alemanya el proper estiu

Les oficines turístiques de Berlín i Londres constaten que Mallorca continua essent una destinació preferent


En la tradicional jornada de mercats emissors, virtual per primera vegada a causa de la pandèmia, els directors de les oficines turístiques espanyoles a Londres, Berlín, Estocolm, Roma, París i Tòquio han aportat la visió per a la pròxima temporada. Als dos mercats més importants, el Regne Unit i Alemanya, es constata que els ciutadans continuen tenint Mallorca com a destinació preferent per a la temporada que ve, però amb unes reserves baixes a causa de la incertesa de la situació sanitària.

Ara bé, també s’ha apuntat que la connectivitat aèria no serà la d’un estiu normal. Al Regne Unit es preveu una baixada del trànsit d’avions cap a les Illes d’entre el 25 i el 30 per cent i una previsió de 3 milions de seients. A Alemanya, la caiguda serà més pronunciada en principi.

La federació hotelera, per tant, preveu un 2021 de transició cap a la normalitat i reclama proves per detectar la covid-19 d’entrada a l’arxipèlag més ràpides i econòmiques.

El Regne Unit també està molt pendent de com acaben les negociacions de Brexit i a Alemanya s’apunta a problemes de solvència del gegant TUI. El segment que més aviat es recuperarà segons els experts serà el turisme de sol i platja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |