economia

Reduccions de fins el 50% de la connectivitat aèria amb Alemanya el proper estiu

Les oficines turístiques de Berlín i Londres constaten que Mallorca continua essent una destinació preferent


En la tradicional jornada de mercats emissors, virtual per primera vegada a causa de la pandèmia, els directors de les oficines turístiques espanyoles a Londres, Berlín, Estocolm, Roma, París i Tòquio han aportat la visió per a la pròxima temporada. Als dos mercats més importants, el Regne Unit i Alemanya, es constata que els ciutadans continuen tenint Mallorca com a destinació preferent per a la temporada que ve, però amb unes reserves baixes a causa de la incertesa de la situació sanitària.

Ara bé, també s’ha apuntat que la connectivitat aèria no serà la d’un estiu normal. Al Regne Unit es preveu una baixada del trànsit d’avions cap a les Illes d’entre el 25 i el 30 per cent i una previsió de 3 milions de seients. A Alemanya, la caiguda serà més pronunciada en principi.

La federació hotelera, per tant, preveu un 2021 de transició cap a la normalitat i reclama proves per detectar la covid-19 d’entrada a l’arxipèlag més ràpides i econòmiques.

El Regne Unit també està molt pendent de com acaben les negociacions de Brexit i a Alemanya s’apunta a problemes de solvència del gegant TUI. El segment que més aviat es recuperarà segons els experts serà el turisme de sol i platja.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

més contingut relacionat

Ser jove, un altre factor d’exclusió social després de la Covid

Entre la població de 30 a 34 anys, l'exclusió va créixer 6,6 punts percentuals en el trienni de 2018-2021. En...

“La calefacció és per no passar fred, no per passar calor i anar amb màniga curta”

L'associació de consumidors Consubal recomana un ús responsable de la calefacció, davant la pujada del preu de les energies. Posar...

Exceltur critica el repartiment dels fons europeus: provoca una “profunda decepció” en les empreses turístiques

Els empresaris preveuen que enguany el turisme continuarà marcat per la covid

Els hotelers de Menorca demanen pactar un temps raonable per adaptar-se a la nova llei balear turística

Amb la nova norma hauran de quantificar els residus que generen, els gasos d'efecte hivernacle que emeten, l'energia que gasten...