Remuntada de Medvédev per citar-se amb Bautista als quarts de final del Mallorca Championships

El número 1 del món ha hagut de remuntar contra Karatsev en el seu debut a Santa Ponça (4-6, 6-3 i 6-2)

22/06/2022

El número 1 del món, Daniil Medvédev, ha hagut de suar molt per classificar-se per als quarts de final del Mallorca Championships. El rus s’ha imposat en tres sets al seu compatriota Aslan Karatsev i remuntant, perquè el número 1 del món ha perdut la primera mànega per 4-6. La resposta de Medvédev ha estat contundent i no ha donat opció al seu rival. 6-3 i 6-2 per citar-se demà amb Roberto Bautista a la recerca d’un lloc a les semifinals. L’espanyol s’ha classificat sense jugar per la retirada del polèmic Nick Kyrgios.

Ha estat el debut de Medvédev, que ha recordat que el seu inici a Santa Ponça l’any passat tampoc va ser fàcil i va acabar guanyant el torneig: “L’any passat va ser increïble. Vaig jugar un gran tennis. Bé, potser el primer partit no va ser tan increïble i després vaig anar millorant. Esper poder fer el mateix enguany perquè m’agrada molt ser aquí, a Mallorca. Esper poder quedar fins el final del torneig”