Remuntada del Mallorca Palma Futsal per posar-se líder (2-1)

Els d'Antonio Vadillo derroten l'Osasuna Magna i depenen d'ells mateixos a la darrera jornada

14/05/2023

7

El Mallorca Palma Futsal viu el moment més dolç de tota la seva història. Només 6 dies després d’aixecar el títol de campió d’Europa i viure una setmana de festa, els homes d’Antonio Vadillo varen remuntar i doblegar l’Osasuna Magna (2-1) per fer-se amb el lideratge a una jornada pel final de la fase regular. Els campions tornaven a casa. Osasuna Magna va fer el passadís al Mallorca Palma Futsal. El darrer a sortir va ser el gran capità, Carlos Barrón, que va oferir la Lliga de Campions a l’afició i Luan Muller el trofeu d’MVP de la final.

El porter Carlos Barrón va posar el pany a la porteria amb un recital d’aturades. També s’exhibeix el porter visitant, Asier. A 5 minuts del descans, Marlon provoca la sisena falta i al doble penal Linhares engana Barrón per avançar els d’Imanol Arregui. Però a 17 segons del descans, Chaguinha assisteix Eloy Rojas, per empatar. Al segon temps, els d’Antonio Vadillo surten amb una ambició desmesurada i generen un vendaval d’ocasions. A tres minuts del final, Tayebi troba la recompensa. Un gol que permet al Mallorca Palma Futsal acabar la Lliga invicta a casa.

A Son Moix tothom estava pendent també del que succeïa al Palau Blaugrana. Un doble penal fallat de Ferrao a la darrera acció del partit provoca l’empat dels de Jesús Velasco contra el Manzanares (2-2). Un resultat que permet al Mallorca Palma Futsal fer-se seu el lideratge.

Els d’Antonio Vadillo arribaran a la darrera jornada líders per enfrontar-se a un intractable Jimbee Cartagena, que anit va derrotar al Jaén (0-1). Una primera posició històrica amb la qual intentaran acabar la Lliga dissabte que ve.