X

Reobren el trànsit de les Avingudes després de tallar-lo per una taca de combustible que ha ocasionat diversos accidents

Ja poden circular vehicles pel tram que va des de l'avinguda d'Alemanya fins al Baluard del Príncep

11/01/2024

Reobren el trànsit de les Avingudes després de tallar-lo per una taca de combustible que ha ocasionat diversos accidents

Redacció

El trànsit rodat a les Avingudes de Palma ja circula amb normalitat. La via estava tallada des d’avui dematí per un vessament de benzina que ha ocasionat diversos accidents. Els fets han passat aquest dijous, devers les 10 del matí, quan un vehicle que circulava per les Avingudes ha vessat combustible. Aquest fet ha obligat a tancar el trànsit des de l’avinguda d’Alemanya fins al Baluard del Príncep després de produir-se diversos accidents.

Segons ha informat l’Ajuntament, el vehicle que perdia líquid era un turisme d’un particular, que circulava en sentit cap a l’avinguda de Gabriel Alomar. Una gran taca de combustible s’ha estès per la calçada, i tres motoristes han relliscat i caigut. Un d’ells ha impactat contra un autobús de l’EMT. Un cotxe també ha perdut el control i ha acabat pujat a la mitjana. Afortunadament, cap ha resultat ferit greu.

La Policia Local ha tallat el trànsit des de l’avinguda d’Alemanya fins a la coneguda com a costa del Gas. El trànsit rodat que arribava des de la Rambla ha estat desviat pel túnel al carrer de Miquel Marquès, i per les Avingudes només s’hi permetia el pas d’autobusos. Devers les 13.30 hores el Consistori ha informat de la normalització de la circulació rodada entre la via d’Alemanya fins a l’altura dels grans magatzems El Corte Inglés a Alexandre Rosselló, i a les 15.20 h s’ha anunciat la normalització del trànsit per complet.

Notícies relacionades >

11/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris