Informatius

Reobren portes a Eivissa el Museu d’Art Contemporani, el Museu Puget i la Casa Broner

A causa de les restriccions sanitàries, la cabuda serà reduïda


El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, el Museu Puget i la Casa Broner reobren aquest dijous 11 de juny les seves portes després de la crisi de la Covid-19. Ho fan després d’haver adaptat les instal·lacions a les noves condicions sanitàries, segons informa l’Ajuntament d’Eivissa.

Al Museu d’Art Contemporani es podran veure l’exposició permanent i la “Focus III”. El Museu Puget obre portes també amb la mostra fotogràfica de Vicent Marí i la seva exposició permanent.

Pel que fa a la Casa Broner, la cabuda és molt reduïda per tal de complir les distàncies de seguretat. Es permet la visita a tres persones per planta i es recomana l’accés pel carrer de la Mare de Déu i travessera de sa Penya.

A la fase 3 la cabuda és del 50 per cent. S’han d’aplicar mesures d’higiene i seguretat i podran realitzar-se activitats culturals o didàctiques com a màxim en grups de 20 persones (en el cas de museu Puget i Museu d’Art Contemporani). No es podran subministrar audioguies i fullets de mà. S’obre la botiga seguint les indicacions d’higiene i seguretat, es manté tancat el servei de sala de lectura i consulta i s’aplica l’ús de màscara en espais tancats i la distància de seguretat de dos metres.

Segons informa l’Ajuntament d’Eivissa, durant aquestes setmanes s’ha continuat fent feina de manteniment a l’interior dels museus, s’ha instal·lat la cartelleria informativa i al MACE i al Museu Puget s’ha habilitat doble via d’entrada i sortida. També s’han incrementat els serveis de desinfecció.

“Animam a tothom a fer ús dels museus públics de la ciutat, que són elements de cohesió social, participació i coneixement i que contribueixen a la societat oferint les àmplies possibilitats de l’art”, ha explicat la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz.

L’horari de visita als museus és de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, de dimarts a divendres i de 10 hores a 14 hores els dissabtes i diumenges. El dilluns romandran tancats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La COVID-19 reactiva la ruta dels ‘cayucos’ entre el Senegal i les Canàries

La crisi econòmica per la pandèmia i la sobreexplotació pesquera d'Europa a l'Àfrica expliquen el fenòmen

Comença el trasllat d’immigrants del port d’Arguineguín per descongestionar el campament

En aquest espai, amb capacitat per 400 persones, hi viuen més de 2.000

Francisco Sagasti, nou president del Perú

El president ha recordat els joves morts durant les protestes dels darrers dies