societat

Reobrin els refugis del Parc Natural de Llevant un any després de les torrentades

Per fer els camins transitables, el Govern hi ha invertit 2 milions i mig d'euros

Reobrin+els+refugis+del+Parc+Natural+de+Llevant+un+any+despr%C3%A9s+de+les+torrentades

Els refugis del Parc Natural de Llevant tornen a ser accessibles. Això, després que l’Ibanat ha reparat els desperfectes causats per la torrentada de l’octubre del 2018. Pluges que convertiren aquests camins en torrents i que han obligat a cimentar-ne nombrosos trams de bell nou. Són vies amb molta pendent i que utilitzen els agents de medi ambient i els excursionistes.

Per fer els camins transitables, el Govern hi ha invertit 2 milions i mig d’euros. Així, està previst que dia 2 de desembre puguin reobrir els refugis dels Oguers, s’Alzinar i s’Arenalet, que varen haver de tancar l’octubre del 2018. Aquests dies els operaris hi fan obres de millora i manteniment i les habitacions ja es poden reservar.

Enguany, però, hi ha dos canvis importants en la gestió de les visites. La primera és que deixarà d’oferir-se la possibilitat de transportar els queviures als usuaris. La segona és que es tanca la zona d’acampada de s’Arenalet. L’Ibanat estudia compensar aquest tancament amb la creació de dos espais nous per acampar un devora el centre d’informació del parc i l’altre, a la finca pública dels Canons.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Desallotgen la primera línia de Cala Marçal a causa d’ones que superen l’alçada d’alguns dels habitatges

L'esclafit de les ones ha superat quatre pisos d'alçada al carrer de l'Assumpció. Avui continuen tallades dues carreteres a Mallorca,...

Veïnats de Pina duen més de 48 hores sense llum ni aigua

També hi ha un bar entre els afectats, que no ha tancat i serveix el que pot als seus clients...

Cerquen un excursionista al torrent de na Mora

De moment, cinc carreteres de Mallorca continuen tancades a les 10 hores d'aquest dimarts a causa del pas de la borrasca Gloria