X

Rescatats 117 migrants en les darreres hores a Mallorca i Formentera

La darrera embarcació ha estat interceptada aquest dijous a les 19 h al sud de Cabrera. Hi viatjaven 20 persones, les quals es troben en aparent bon estat de salut

16/11/2023

Rescatats 117 migrants en les darreres hores a Mallorca i Formentera

Imatge d'arxiu.

A les 19 h d’aquest dijous, Salvament Marítim ha rescatat 20 migrants a bord d’una embarcació al sud de l’illa de Cabrera. Segons Delegació de Govern, tots ells, d’origen subsaharià, es troben en aparent bon estat de salut. Unes hores abans, a les 14 h, han estat rescatades 19 migrants a bord d’una embarcació en aigües de Cabrera. D’origen magrebí, també es troben en aparent bon estat de salut. En el rescat, han participat patrulles de Servei Marítim de la Guàrdia Civil.

Aquesta embarcació interceptada avui s’afegeix a la d’ahir, dimecres, a les 23 h, quan la Guàrdia Civil de Formentera rescatava 10 migrants, aparentment en bon estat de salut. L’embarcació arribava a la platja de Migjorn, a Formentera.

Hores abans, a migdia, una altra embarcació amb 19 migrants a bord era rescatada al sud de l’illa de Cabrera. Segons informà Delegació de Govern, totes les persones, d’origen magrebí, es trobaven en bon estat de salut. En el salvament, hi participaren Servei Marítim de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

En total, aquest dimecres es rescataren 78 migrants, després que a la Colònia de Sant Jordi arribaren al matí 22 persones d’origen subsaharià. Poc després, a Cala Llombards i es Caló des Moro, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Santanyí interceptaren dues embarcacions amb 27 migrants a bord.

Amb els migrants rescatats avui, ascendeixen a 117 les persones arribades per immigració irregular a les Balears entre aquest dimecres i dijous.

Notícies relacionades >

16/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT