Rescatats 8 dels menors atrapats a la cova de Tailàndia

Estimen que trauran entre dimarts i dimecres els quatre menors i el monitor que encara són dins

Rescatats+8+dels+menors+atrapats+a+la+cova+de+Tail%C3%A0ndia

El contingent internacional de bussos de rescat ha pogut treure aquest dilluns quatre nins més de la cova del nord de Tailàndia, on varen quedar atrapats fa disset dies. Amb aquests, ja són vuit els evacuats. Les autoritats estimen que podran rescatar entre dimarts i dimecres els quatre menors i el monitor que encara són a l’interior de la cavitat.

El cap de la missió de salvament ha confirmat que els vuit al·lots es troben ingressats, en bon estat de salut, a l’hospital de Chiang Rai, la capital de la província.

El primer ministre de Tailàndia ha visitat aquest capvespre la base d’operacions d’una de les missions de rescat més difícils que s’han dut a terme al país.

La pluja, principal escull

Es reprenia aquesta matinada una operació de gran complexitat i que es desplega contra rellotge. Els nins rescatats no s’han pogut reunir encara amb les famílies, que anit podran dormir més tranquil·les, perquè les expectatives, segons els equips de salvament, són bones.

L’arribada d’un fort temporal marcà l’inici de l’operació. La pluja continua essent la principal preocupació de les autoritats, molt pendents de la previsió meteorològica per poder treure aviat els joves que romanen atrapats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

LA NOIA EN LA BOIRA

(ITÀLIA, 2017) Gènere: Thriller Direcció: Donato Carrisi Intèrprets: Toni Servillo, Alessio Boni, Lorenzo Richelmy, Jean Reno

EL VERDUGO

(ESP., 1963) Gènere: Comèdia Direcció: Luis García Berlanga Intèrprets: José Isbert, Nino Manfredi, Emma Penella, José Luis López Vázquez

LA VAQUILLA

(ESP., 1985) Gènere: Comèdia Direcció: Luis García Berlanga Intèrprets: Alfredo Landa, Guillermo Montesinos, Santiago Ramos, José Sacristán