societat

Salut avança a aquest cap de setmana l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca

Les persones de 60 a 69 anys que tenen cita durant el mes d’agost poden avançar voluntàriament la vaccinació als dies 31 de juliol i 1r d’agost


La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar a aquest cap de setmana (dissabte 31 de juliol i diumenge 1r d’agost) l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca per a tota la població que està pendent de completar la vaccinació durant el mes d’agost.

D’aquesta manera, les persones d’entre 60 i 69 anys pendents de completar la pauta de vaccinació (un col·lectiu de 6.148 persones) rebran un SMS que informa que poden avançar voluntàriament l’administració de la segona dosi a aquest cap de setmana. Per a això, hauran d’anar sense cita al mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora que tenien assignats.

A causa de l’increment del nombre de casos positius provocats per la variant Delta, Salut ha decidit avançar tant com es pot la segona dosi d’aquest grup poblacional per completar la pauta de vaccinació. Així, recomana a totes les persones que avancin la segona pauta de vaccinació si estan en disposició de fer-ho, per arribar abans a la immunització.

Totes les persones menors de 60 anys que encara estan pendents de completar la pauta de vaccinació amb AstraZeneca també poden aprofitar aquestes dues jornades per completar-la. Aquest col·lectiu pot anar sense cita als centres habilitats que es troben en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es/segona-dosi-astrazeneca).


Salut obri un torn de vacunació sense cita per a dones embarassades

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La delegada del Govern Aina Calvo: “Els migrants dormen a les cotxeres, però amb dignitat”

Els immigrants arribats el cap de setmana encara no dormen a Son Tous, sinó a aparcaments i cotxeres de dependències...

L’ajuntament de Palma vol ampliar la xarxa d’horts urbans amb 100 parcel·les més

Pedro Puertas, el propietari més veterà, ens explica la seva experiència

Els 193 migrants arribats a Balears quedaran un màxim de 72 hores a un espai del quarter de Son Tous

No els poden retornar a Algèria perquè la frontera continua tancada

Carme Ruscalleda: “L’oliaigua és un monument culinari”

La xef catalana ha clausurat la fira Arrels posant en valor l'herència gastronòmica de cada regió