Salut confirma un brot a s’Arenal amb 10 contagiats

Salut ha explicat avui que reforçarà l'equip de rastrejadors amb una vintena de professionals més per accelarar la recerca de tots els contactes estrets de tots els positius

Salut+confirma+un+brot+a+s%27Arenal+amb+10+contagiats

Els 10 contagiats en aquest nou brot de s’Arenal són tots residents i convivents. 4 han hagut de ser hospitalitzats. La resta, tot i ser asimptomàtics, han estat traslladats a diferents centres per no poder garantir el seu aïllament. L’equip de rastrejadors, que a partir d’ara comptarà amb 20 professionals més, cerca ara tots els contactes estrets dels positius.

Gómez, que ha expressat novament la seva sorpresa per la decisió del Govern Britànic envers les Balears, ha explicat que als aeroports de les Illes aviat es faran proves PCRs a tots aquells viatgers procedents dels 25 països amb una incidència de COVID 19 més elevada, entre els quals en aquests moments hi ha els Estats Units, Rússia i alguns països de Sud-amèrica.

La Consellera, que avui s’ha reunit amb el nou gabinet tècnic de Salut Pública format per 10 professionals, i que té per objectiu reforçar la lluita contra el coronavirus a les Illes, ha assegurat que ja han enviat a la Fiscalia General de l’estat tota la informació referent a la investigació que es du a terme per la gestió feta a les residències durant la crisi sanitària. Gómez nega que s’hagi discriminat mai cap pacient.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Maó instal·larà panells informatius perquè els ciutadans puguin conèixer la qualitat de l’aire

Abans però s'haurà de fer un pla que en fixi els criteris i determini les ubicacions

Cerquen particulars per finançar, amb 700.000 euros, més de la meitat del primer parc solar públic de Menorca

Les plaques es posaran as Castell i produiran 1,7 MW, el 15 per cent del consum energètic del municipi

El Palma Futsal presenta la seva fundació

El conjunt mallorquí vol seguir creixent a la part social