eivissa

Salut no descarta confinar l’illa d’Eivissa en els pròxims dies

El Govern podria decretar un confinament semblant al de Manacor però per tota l'illa


L’illa d’ Eivissa junt amb Manacor és l’altre punt calent que preocupa el Govern balear. Tant és així que Salut no descarta ordenar-hi un confinament parescut, és a dir, restringir-hi l’entrada i la sortida de persones, i prohibir la lliure circulació per tota l’illa, excepte per causes justificades.

Així, tota l’illa d’Eivissa podria patir un confinament com l’iniciat al mes de març. La conselleria de Salut ha mostrat la seva preocupació per l’augment de casos en diversos municipis i no descarta restringir la lliure circulació de persones, així com endurir les condicions en el sector de la restauració.

L’alcalde de la ciutat d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que tot i que la incidència de la Covid ha disminuït al municipi, la situació continua sent delicada i que per superar-la necessitem fer un esforç tots, i no només de les institucions.

El Consell assegura que la bona coordinació entre institucions és bàsica. El Govern anunciarà les noves mesures per a l’illa d’Eivissa en els dies vinents.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El darrer temporal destrueix uns metres de barana del Passeig Marítim de Santa Eulària

La Policia Local ha posat unes tanques en aquest punt, per evitar que la gent s'hi atraqui

“Cada vegada ve més gent a Càritas. Hi ha moltes cues, falten voluntaris i els aliments s’exhaureixen tan aviat com arriben”

L'entitat torna a les xifres de la primera onada de la pandèmia, quan passaren d'atendre 30 persones a 80 al...