X

Sánchez recrimina a Casado la seva nula aportació aconseguir l’acord pel fons de reconstrucció de la Unió Europea

PSOE i Unides Podem encaixen la seva primera derrota parlamentària en no poder treure endavant les seves propostes socials per a la reconstrucció del país

22/07/2020

Sánchez recrimina a Casado la seva nula aportació aconseguir l’acord pel fons de reconstrucció de la Unió Europea

Els diputats dels grups parlamentaris socialista i d’Unides Podem han rebut el president del govern, Pedro Sánchez, drets i amb aplaudiments en arribar a l’hemicicle del Congrés dels Diputats. Ha estat després de l’acord aconseguit aquests dimarts per al fons de recuperació de la Unió Europea.

Després, els dos socis de govern han encaixat la seva primera derrota parlamentària de la legislatura, perquè no han pogut treure endavant el document amb les seves propostes socials per a la reconstrucció del país, després de la crisi del coronavirus.

Sí que s’han aprovat les resolucions de Sanitat i Salut Pública i d’Unió Europea, gràcies al suport del PP, i les de reactivació econòmica, que han tirat endavant amb un sol vot de diferència.

Pedro Sánchez ha recriminat al líder del Partit Popular, Pablo Casado, la seva “aportació inexistent” per aconseguir l’acord pel fons de reconstrucció de la Unió Europea. Casado li ha replicat que l’acord és “bo per a Espanya” gràcies a la defensa dels seus interessos per part del Partit Popular europeu.

22/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT