mallorca

Sancionen tres taxistes ‘pirata’ a Calvià

Els transportistes amb llicència esperen que les multes tenguin un efecte dissuassiu

Sancionen+tres+taxistes+%27pirata%27+a+Calvi%C3%A0

Enguany, l’Ajuntament de Calvià ha sancionat 3 taxistes pirata amb 18 mil euros i els ha immobilitzat els vehicles. La Policia Local els va investigar, seguir i interceptar en el moment de cometre la infracció, ja que segons el consistori és una il·legalitat molt mala de detectar.

La darrera sanció va ser dimecres a primera hora. Els agents van localitzar el vehicle quan transportava 4 turistes de Magaluf a Palma. Els havia cobrat 5 euros. Ara s’enfronta a una multa de 6.000 euros. Els taxistes de Calvià esperen que aquestes sancions tenguin un efecte dissuasiu: “Això fa que la gent es llanci manco al carrer perquè les multes són molt altes i a més hi ha policia que està controlant”, diu Mari Navarro, presidenta de l’Agrupació de Taxis de Calvià.

Navarro explica que l’activitat dels taxis pirata al municipi es concentra bàsicament durant la temporada turística, i que els darrers anys han proliferat molt.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

Manacor ha dissenyat un sistema d’alertes primerenques d’inundacions

Es un programa informàtic basat en el radar de pluges de l'AEMET i que emet avisos si es superen els llindars de precipitació màxima fixats pels serveis d'emergències

Llibertat amb càrrecs per als joves que agrediren diverses persones al centre Palma

Ara s'està en espera d'una prova forense per determinar si havien consumit algun tipus de droga

L’Institut de Sineu reclama transport escolar per a l’alumnat de batxillerat i FP

Devers 400 persones s'han concentrat davant el centre per exigir solucions al Govern