societat

Sanitat alerta de la presència de llet no declarada al torró tou d’ametla Vicens

L'agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que s'abtenguin de consumir-lo


L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) del Ministeri de Sanitat i Consum ha advertit de la comercialització d’un torró tou d’ametlla fabricat a Catalunya amb presència de llet que no està declarada al seu etiquetatge.

L’empresa fabricadora, Vicens, va detectar el problema en un dels seus autocontrols, va activar el seu procediment de gestió d’alertes i ha avisat als seus clients.

Segons ha informat AESAN a la seva xarxa d’alerta alimentària, el producte implicat és torró tou d’ametlla de la marca Vicens, en unitats de 500 grams, amb data de consum preferent 02/2021 i número de lot: 329-X.

Com a mesura de precaució, l’agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que poguessin tenir el producte esmentat a les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. També adverteix que el consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat que ha tingut coneixement d’aquesta anomalia a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) d’una notificació d’alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries de Catalunya.

El producte afectat ha estat fabricat a Catalunya i ha estat distribuït a Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Andalusia, Astúries, País Basc, Castella i Lleó, Illes Balears, Cantàbria, Galícia, Canàries, La Rioja, Comunitat de Madrid, Catalunya, Múrcia, Navarra, Aragó, França i Andorra.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu

Almanco 6.000 treballadors han estat de baixa per Covid-19

La majoria són contactes estrets que han rebut la baixa de la mútua abans de fer-se les proves per prevenir contagis en l’entorn laboral

El sistema porta a porta provoca un caos en la recollida de fems de Son Serra de Marina

Els residents d'aquests nucli de Santa Margalida són els únics que tenen clau per accedir al punt verd a qualsevol...

Residents d’Esporles sol·liciten la neteja de l’habitatge on es trobaren dos cadàvers

En un escrit dirigit al jutge asseguren que l'olor procedent de l'immoble és insuportable i demanen mesures per assegurar la...