societat

Sanitat alerta de la presència de llet no declarada al torró tou d’ametla Vicens

L'agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que s'abtenguin de consumir-lo


L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) del Ministeri de Sanitat i Consum ha advertit de la comercialització d’un torró tou d’ametlla fabricat a Catalunya amb presència de llet que no està declarada al seu etiquetatge.

L’empresa fabricadora, Vicens, va detectar el problema en un dels seus autocontrols, va activar el seu procediment de gestió d’alertes i ha avisat als seus clients.

Segons ha informat AESAN a la seva xarxa d’alerta alimentària, el producte implicat és torró tou d’ametlla de la marca Vicens, en unitats de 500 grams, amb data de consum preferent 02/2021 i número de lot: 329-X.

Com a mesura de precaució, l’agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que poguessin tenir el producte esmentat a les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. També adverteix que el consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat que ha tingut coneixement d’aquesta anomalia a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) d’una notificació d’alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries de Catalunya.

El producte afectat ha estat fabricat a Catalunya i ha estat distribuït a Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Andalusia, Astúries, País Basc, Castella i Lleó, Illes Balears, Cantàbria, Galícia, Canàries, La Rioja, Comunitat de Madrid, Catalunya, Múrcia, Navarra, Aragó, França i Andorra.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol