societat

Sanitat alerta de la presència de llet no declarada al torró tou d’ametla Vicens

L'agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que s'abtenguin de consumir-lo


L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) del Ministeri de Sanitat i Consum ha advertit de la comercialització d’un torró tou d’ametlla fabricat a Catalunya amb presència de llet que no està declarada al seu etiquetatge.

L’empresa fabricadora, Vicens, va detectar el problema en un dels seus autocontrols, va activar el seu procediment de gestió d’alertes i ha avisat als seus clients.

Segons ha informat AESAN a la seva xarxa d’alerta alimentària, el producte implicat és torró tou d’ametlla de la marca Vicens, en unitats de 500 grams, amb data de consum preferent 02/2021 i número de lot: 329-X.

Com a mesura de precaució, l’agència ha recomanat a aquells consumidors amb al·lèrgia o intolerància a la llet que poguessin tenir el producte esmentat a les seves llars que s’abstinguin de consumir-lo. També adverteix que el consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de consumidors.

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat que ha tingut coneixement d’aquesta anomalia a través del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) d’una notificació d’alerta traslladada per les Autoritats Sanitàries de Catalunya.

El producte afectat ha estat fabricat a Catalunya i ha estat distribuït a Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Andalusia, Astúries, País Basc, Castella i Lleó, Illes Balears, Cantàbria, Galícia, Canàries, La Rioja, Comunitat de Madrid, Catalunya, Múrcia, Navarra, Aragó, França i Andorra.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

L’activista afganesa Nadia Ghulham parla dels drets humans als joves menorquins

Presenta a la Biblioteca de Maó el seu llibre "El secret del meu turbant"

Medi Ambient rebutja la modificació sobre prohibició del lloguer turístic en plurifamiliars de Sant Josep

L'òrgan balear afirma que la documentació és confusa i desordenada, sense cap estudi ni justificació de la proposta.

Principi d’acord per garantir la continuïtat de l’escorxador de Palma

Les parts implicades ultimen un compromís que farà possible mantenir l'activitat a Mercapalma, on se sacrifiquen prop de la meitat...

Maó estrenarà l’abril el seu segon ascensor amb el port

El primer, estrenat el 2014, va comptabilitzar 120.000 viatges