X

Sant Josep demana autorització judicial per poder enderrocar Casa Lola

Han de sol·licitar permís al Jutjat per poder accedir al complex il·legal

14/12/2021

Sant Josep demana autorització judicial per poder enderrocar Casa Lola

Claudia Roig

L’Ajuntament de Sant Josep ha demanat autorització judicial per poder accedir a Casa Lola i enderrocar els més de 1.000 metres quadrats edificats il·legalment. Ho han demanat després d’atracar-se aquest dilluns matí fins a la finca i no trobar-hi ningú.

Passades les 9 del matí la policia Local de Sant Josep i un tècnic de l’Ajuntament s’han personat a la finca Casa Lola per comprovar in situ si la propietat havia enderrocat els 1.104 metres quadrats edificats il·legalment. Davant la manca de resposta, han aixecat una acta d’aquests fets i ara el lletrat del Consistori demanarà una autorització judicial per accedir al recinte.

Una sentència ratificada pel Tribunal Suprem obliga la propietat a tornar al seu estat original l’espai ocupat per dues piscines, diverses edificacions, terrasses i diversos murs entre altres construccions il·legals, una ocupació de total de 1.892 metres quadrats amb una edificabilitat de 1.104 metres quadrats.

Hi ha sobre la taula una proposta de sanció d’1,4 milions d’euros, a la qual se n’hauran d’afegir 275.000 més, que és el que costaria dur a terme la demolició de les zones il·legals i que hauran d’abonar en cas que sigui l’Ajuntament qui faci aquesta feina i no la propietat.

14/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris