X

Sant Lluís regula per primera vegada els horaris dels bars i restaurants

Sense normativa, els hostalers tancaven quan se n'anava el darrer client i la Policia no tenia cap eina per atendre les queixes dels veïns

26/01/2021

Redacció

Sant Lluís aprovarà aquest dimecres la seva primera ordenança per regular els horaris de bars i establiments d’oci. A les urbanitzacions hauran de tancar a la mateixa hora que al poble i, a l’estiu, les terrasses s’hauran de desmuntar a la una. Fins ara, els hostalers tancaven quan se n’anava el darrer client i la Policia no tenia cap eina legal per atendre les queixes dels veïns.

Tots els locals de restauració del municipi de Sant Lluís hauran de tancar a les 12 de la nit de dilluns a dijous i a la una de la matinada de divendres a diumenge.

Per norma general, les terrasses s’hauran de desmuntar a les 11 de la nit. Però es podran atorgar autoritzacions expresses per allargar-les fins a les 12 a l’hivern i fins a la una a l’estiu a aquells negocis que no hagin rebut denúncies en el darrer any. Els bars i restaurants de les zones turístiques, com Punta Prima, Cala Torret o Binibèquer, seran els que més notaran el canvi.

Els establiments d’oferta d’entreteniment o musical ubicats a la costa i al polígon podran tancar a les cinc de la matinada els caps de setmana i a les dues entre setmana. A zones residencials, una hora abans. Està previst que la nova ordenança s’aprovi durant el plenari municipal d’aquest dimecres.

26/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris