societat

Sebastià Serra, nou director de Cáritas Mallorca

Substituirà a Margalida Riutort, que ha dirigit l'entitat durant els últims anys 


Sebastià Serra serà el nou director de Cáritas Mallorca, després del nomenament del bisbe Sebastià Taltavull. Serra substituirà així a qui fins ara havia dirigit l’entitat, Margalida M. Riutort.

El nou director és un home casat, pare de tres fills, que va néixer a Palma l’any 1957. Sebastià Serra és també llicenciat en Medicina a la Universitat de Barcelona i té el títol de Medicina Familiar i Comunitària.

Serra ha treballat com a metge de família a diversos centres de salut, entre ells, el de Pere Garau, Son Ferriol i la Unitat bàsica de Sant Jordi i ha sigut gerent de l’associació La Sapicència, coordinador metge al centre de salut de Pere Garau i subdirector metge de la gerència d’Atenció Primària de Mallorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

CAEB i el Consell de Menorca organitzen un curs perquè els professionals dels sectors de la restauració i hoteler millorin l’eficiència

El programa inclou "eines per a millorar les vendes, nocions de gestió econòmica, organització d'esdeveniments o control d'estocs"

Ciutadella instal·la llums electromagnètics al pas de vianants a Sant Antoni Maria Claret

En un futur la incorporació de semàfors intel·ligents permetrà regular el trànsit segons el flux de vehicles real en cada...

Les Illes disposaran de 17 equips d’Atenció Primària per atendre a domicili els casos lleus de coronavirus

La situació al país és de contenció per evitar la propagació del COVID19

La capelleria Bonet, més d’un segle al cap dels eivissencs

Es tracta d'un dels darrers negocis del Passeig de Vara de Rey "de tota la vida" i ha estat reconegut...