societat

S’endarrereixen a després de l’estiu les obres per apuntalar el penya-segat de Cala Galdana

S'hi invertiran 290.000 euros provinents de la regularització de les places turístiques


Les feines per consolidar el penya-segat de Cala Galdana, al terme de Ferreries, començaran finalment després de l’estiu. Tot i que inicialment des de l’Ajuntament esperaven que es poguessin dur a terme abans de la temporada alta, els problemes amb la nova plataforma ‘on line’ de contractació pública n’han endarrerit la seva execució.

El batle de Ferreries explica que, tot i que fa mesos que tenen en projecte i disposen dels fons necessaris, fins ara no els ha arribat l’alta en aquesta plataforma per part del Ministeri.

En la consolidació del penya-segat de Cala Galdana s’invertiran 290.000 euros provinents dels fons de regularització de places turístiques. Tots aquests doblers s’han recaptat a la mateixa urbanització. Amb aquesta inversió s’ha de resoldre resoldrà un problema que s’arrossega de fa 4 anys: els despreniments que obliguen a mantenir tancat part del passeig.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una ecoregió de consum sostenible i autosuficient a la Serra de Tramuntana

Cerquen crear sinergies, perquè els diferents sectors es beneficiïn dels productes i s'abasteixin entre ells

Rescaten l’excursionista perdut des de divendres

Avui, un punt de cobertura mòbil li ha permès posar-se en contacte amb la seva família i els ha comunicat la ubicació

Els empresaris fan net el polígon de Can Valero

Volen denunciar d'aquesta manera la deixadesa de l'Ajuntament de Palma que, segons comenten, deixa que s'hi acumulin enderrocs, brossa i tota classe de brutor

Balanç positiu durant la primera setmana de restriccions a Son Gotleu

Preocupa la situació a les residències de les Balears, dels 4.344 usuaris, 255 són positius, 121 estan ingressats a diferents...