X

Sense incidents destacats a la revetlla de Sant Sebastià

Els carrers i places de Palma eren pràcticament buits i la Policia només ha hagut d'intervenir dos bars

20/01/2022

Sense incidents destacats a la revetlla de Sant Sebastià

A les 19.00 del vespre es va sentir per tot Palma el so de les campanes de la Seu, que enguany han incorporat n’Eloi, que ha sonat després de 70 anys de silenci. També varen repicar les campanes de cinc esglésies més, com la de Sant Miquel i la de Santa Eulària. En una situació normal, aquest so hauria donat el sus a la revetlla de Sant Sebastià, patró de Ciutat. Però l’Ajuntament ha suspès enguany tots els actes per la pandèmia.

La Policia Local ha desplegat durant tota la matinada un dispositiu especial, tant al centre com als afores, per “evitar aglomeracions i festes no consentides”. En una entrevista a l‘Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, el major del cos policial, Miquel Quetgles, ha confirmat que no s’han registrat incidents destacats. “Només s’han hagut d’intervenir a dos bars. A les terrasses, en general, hi havia gent, però als interiors molt poca. Molts de restaurants i locals d’oci han optat per tenir tancat”, ha explicat Quetgles.

La Policia Local de Palma també ha informat que un client va ser denunciat en una terrassa per fer soroll i la Policia va demanar a dos veïns de l’extraradi de Palma que apaguessin un fogueró.


Repic de campanes al centre de Palma per la revetla de Sant Sebastià

 

 

20/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT