X

Sense notícies del veler desaparegut durant la tempesta de diumenge al Canal de Mallorca després de 48 hores de cerca

El dispositiu de cerca del pare i el fill desapareguts, en què aquest dimarts participen tres helicòpters, se centra ara a la zona sud-oest del canal

29/08/2023

Sense notícies del veler desaparegut durant la tempesta de diumenge al Canal de Mallorca després de 48 hores de cerca

Imatge d'arxiu.

Redacció

Ja són més de 48 hores sense notícies del veler desaparegut durant la tempesta al Canal de Menorca el passat diumenge. En l’embarcació, hi viatjaven dos tripulants: un home i el seu fill, de 50 i 19 anys, respectivament. Al dispositiu de recerca, que se centra ara a la zona sud-oest del Canal, s’hi ha incorporat aquest dimarts un tercer helicòpter.

Així mateix, un total de tres helicòpters continuen cercant ambdues persones. Es tracta de tres aeronaus de Salvament Marítim, l’Exèrcit de l’Aire i la Guàrdia Civil, que s’alternaran al llarg del dia per tractar d’abastar l’àrea marítima en qüestió. A més, donaran avisos als vaixells que naveguin per la zona.

El veler va partir de Cala Galdana, a Menorca, i es dirigia a Cala d’Or, a Mallorca. A les 18.30 hores d’aquest passat diumenge es va rebre l’avís d’un informant que va comunicar que no podia contactar amb el veler Makan Angin des de les 10.00 hores.

Notícies relacionades >

29/08/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris