política

Sergio Rodríguez Garí, nou coordinador de Vox Palma

Abans va pertànyer al PP de les Illes Balears

Sergio Rodríguez Garí. /VOX Baleares.


Vox ha informat aquest dijous que Sergio Rodríguez Garí, qui va pertànyer al PP de les Illes Balears, és el nou coordinador d’aquesta formació a Palma.

“Afronto aquesta responsabilitat amb moltíssima il·lusió i amb els objectius clars”, ha declarat Rodríguez Garí en un comunicat en el qual el partit detalla que amb més de 800 afiliats a Palma, 32.000 vots en les últimes eleccions i tercera força política a l’Ajuntament, es marca com a objectius “continuar creixent i configurar equips a tots els barris per construir una xarxa de persones identificades amb els valors i principis de Vox”.

El coordinador ha anunciat que treballarà estretament amb el grup municipal del partit que, segons la seva opinió, de moment “està portant a l’Ajuntament debats fins ara oblidats o postergats de l’agenda pública”.

Rodríguez Garí (Palma, 1987) és llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. Va ser afiliat del PP entre els anys 2008 i 2019, així com coordinador del Grup Municipal del PP entre 2015 i 2019. Actualment treballa com a personal estatutari de la CAIB.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Ángel Luis Guerrero és el nou batle de Sant Josep

Agafa les regnes del consistori il·lusionat i amb el repte d'aconseguir tancar la contractació final del Pla General.

MÉS per Mallorca demana mobilitzacions feministes a través de les xarxes socials

Amb aquestes inciatives la formació trasllada que es busca guanyar sororitat i sensibilitzar la societat

El més gran bloc d’habitatges a Menorca que el Govern pretén fer seu no es podrà expropiar

El major gran tenidor de l'illa, susceptible de ser expropiat, pot al·legar que els té emparaulats per vendre. El maig...

52 municipis de Mallorca disposaran de 39,5M€ per a projectes d’eficiència i sostenibilitat

El Consell de Mallorca ha adjudicat ja avui els més de 21 milions corresponents a l'aportació conjunta entre la institució...