SOCIETAT

S’esgoten en una hora els billets del JaleoBus de les 5 de la matinada per anar a les festes de Fornells

El Consell de Menorca posa en marxa la venda anticipada a les oficines de turisme i punts acreditats de cada poble


Joves d’Alaior han fet cua aquest divendres matí per comprar els tiquets del bus que els tornarà a casa de matinada després de les Festes de Fornells. En una hora, s’han venut la meitat de les places disponibles, el bus de les 5 ha estat el primer a esgotar-se.

El Consell de Menorca ha posat en marxa un nou sistema de venda anticipada dels bitllets del Jaleobus. Tot, per evitar situacions com la denunciada per un usuari amb un vídeo de les Festes des Mercadal. S’hi veu la cua de persones que varen quedar sense plaça, i que tampoc no varen trobar lloc, ja al matí, al servei regular, completament desbordat.

Arran de la crisi del JaleoBus d’enguany, Noves Generacions del PP ha iniciat una recollida de signatures per recuperar les freqüències de 2019. El problema, segons Mobilitat, és que després de dos anys sense festes, el contracte es va rescindir i ara no hi ha conductors suficients per restablir-lo. Hi ha menys freqüències i l’única manera d’optimitzar les places i que tothom sàpiga si podrà tornar o no i a quina hora és amb la venda anticipada.

La venda dels billets per a les properes festes s’obrirà a les oficines d’informació turística i punts de venda indicats de cadascuna de les poblacions de Menorca, amb 24 hores d’antelació. Si queden places lliures, es podran adquirir directament al bus.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |