economia

Signat l’acord per l’ERO de Thomas Cook

La indemnització serà de 20 dies per any treballat amb 12 mesualitats, ampliables si l'empresa recupera 3 milions


Els treballadors de Thomas Cook podran cobrar finalment la nòmina de novembre i tenen ja un acord per percebre almanco 20 dies per any treballat amb un màxim de 12 mensualitats. Són els dos punts principals inclosos en l’acord per a l’Expedient de Regulació d’Ocupació signat avui entre la plantilla i l’administrador concursal.

Després d’un mes de negociació, aquest dijous les parts han signat l’acord de l’ERO que implica aquests 20 dies per 12 mesos, quantitat ampliable a 27 dies i 13 mensualitats, si es produeix un condicionant: que entrin 3 milions d’euros a l’empresa durant el procés concursal. En total, l’expedient afecta 675 treballadors d’In Destination Incoming, que compta també amb personal a les Canàries i la Península. Els portaveus dels treballadors, Andreu Blanco i Paco Perelló, reconeixen que la perspectiva inicial era molt negativa i el resultat, per tant, és satisfactori.

Diversos empleats han fet un alè amb l’acord assolit i, sobretot, amb el fet de poder cobrar el sou de novembre que molts donaven per perdut.

Més informació:


Almenys 85 treballadors de Thomas Cook a les Illes mantendran el seu lloc de feina

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Com afectaran els canvis fiscals del nou govern a Balears?

L'augment d'imposts afectaria un percentatge molt petit de la població de les Balears

La patronal del sector nàutic critica el retard en les obres per la nova seu de l’FP Dual de Nàutica

El Govern al·lega que aquests mesos hi han detectat dèficits estructurals

L’increment del transport de mercaderies encarirà fins a un 3% els productes a les Pitiüses

Les navilieres justifiquen que la mesura és per complir la nova normativa de l'Organització Marítima Internacional sobre les emissions de...

Hotelers, oci nocturn i comerciants accepten amb reserves el nou decret llei contra el turisme de gatera

Els comerciants afectats creuen que pot perjudicar els seus negocis, mentre que els hotelers esperen no perdre competitivitat