Silva i Mikel Merino provoquen la tercera derrota consecutiva del Mallorca (0-2)

La Reial Societat tira d'efectivitat davant un Mallorca irregular

02/03/2022

8
  1. El Reial Mallorca haurà d’esperar un partit més per tornar a puntuar. Els de Luis García Plaza han sumat la tercera derrota consecutiva contra una Reial Societat que, tot i arribar a l’illa plena de baixes, ha sabut aprofitar les seves ocasions per treure-hi màxim rendiment.

Era el primer dels dos partits de sanció que complía Luis García Plaza. Per aquest duel contra els txuri urdin ha apostat per Brian Oliván al lateral esquerre i Amath NDiaye com acompanyant de Vedat Muriqi a la punta de l’atac. Tot i el potencial del rival, el Mallorca ha estat el primer en trepitjar l’àrea contraria. Als dos minuts, una passada des de la línia de fons de Pablo Maffeo no l’aprofita Dani Rodríguez, que a pocs metres de la porteria xuta a les cames d’un rival. Els d’Imanol Alguacil han tingut la rèplica als 13 minuts: centrada de David Silva i Sorloth perdona tot sol davant Sergio Rico. N’han fallat una però no dues. Als 35 minuts Mikel Merino assisteix a David Silva, que no falla el ma a ma amb Rico.

Del descans el Mallorca ha sortit un altre cop ficat al partit. Ha estat Take Kubo qui ha pogut marcar. El nipó ha tingut un xut mossegat des de fora de l’àrea que se n’ha anat prop del pal esquerre de la porteria defensada per Álex Remiro. Als de Luis García Plaza, avui dirigits per Pedro Rostoll, els hi faltava claretat i efectivitat. Precissament la que han tingut els visitants. Passada l’hora de partit, en un servei de cantonada, Mikel Merino aprofita una pilota morta per establir el 0-2. L’exhibició del migcampista visitant no ha acabat aquí, ja que cinc minuts després ha estallat una  pilota contra el travesser.

Pedro Rostoll ha donat entrada a Kang In Lee, Hoppe i Llabrés per intentar generar més ocasions, però ha faltat claretat adalt. La bona notícia del Mallorca s’ha produit amb l’entrada d’Iddrisu Baba, que ha tornat a jugar de vermell dos mesos després. Al tram final els locals han tingut qualque arribada esporàdica, però que no s’ha traduit en un perill real. Finalment el marcador no s’ha mogut. El Mallorca perllonga un partit més la mala ratxa de resultats. Ara toca visitar Balaídos per rompre aquesta dinàmica.