societat

Sindicats educatius i pares demanen que només s’avaluïn els continguts presencials

Demà la ministra d'Educació es reuneix amb els consellers autonòmics

Sindicats+educatius+i+pares+demanen+que+nom%C3%A9s+s%27avalu%C3%AFn+els+continguts+presencials

Una de les preguntes que es fan, aquests dies, a moltes cases és “que passarà amb l’escola?”. Hi ha incertesa sobre com i quan acabarà el curs i com s’avaluarà la feina dels alumnes.

Demà, la ministra d’Educació es reuneix amb els consellers autonòmics. És la trobada més esperada per la comunitat educativa. Faran una videoconferència per acordar com acabar l’actual curs escolar, truncat pel coronavirus. Un dels punts clau és conèixer com s’avaluarà el tercer trimestre ja que no hi ha classes presencials des de fa gairebé un mes. Molts centres han optat per impartir la matèria de manera telemàtica i el Consell Escolar estatal proposa que es tengui en compte aquesta feina. La Conselleria d’Educació, però, aposta perquè només puntuïn els temes que s’ensenyaren de manera presencial abans de tancar les aules. Sindicats i pares estan d’acord amb la postura del Govern.

L’STEI demana més recursos perquè tots els alumnes tenguin accés a les classes en línia. Aquest sindicat espera de la reunió de demà que es fixin uns criteris flexibles perquè els alumnes passin de curs. També demanen que es contracti més professorat per al curs que ve per recuperar els temes que no s’han impartit enguany.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre