Sis persones han mort a les carreteres de les Illes a l’Operació Estiu

La franja horària en què més accidents hi ha és l'hora després de dinar

Sis+persones+han+mort+a+les+carreteres+de+les+Illes+a+l%27Operaci%C3%B3+Estiu

Els vuit primers mesos d’enguany a les carreteres de les Illes Balears s’han patit 15 accidents mortals amb el resultat de 18 persones mortes. En només els dos mesos d’estiu, hi ha hagut sis víctimes mortals. És una xifra lleugerament superior a l’enregistrada el mateix període de l’any anterior en què només hi va haver quatre víctimes mortals. El 2018, de fet, és l’any que es registraren manco persones mortes a les carreteres de les Illes en la darrera dècada.

Són dades del balanç de sinistralitat de l’operació estiu que ha presentat avui el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska. Al conjunt de l’Estat, han mort 220 persones, 40 manco que l’any anterior i situa aquest 2019 com el de manco persones mortes a les carreteres des del 2014. Tot i això, recomana no consumir alcohol ni drogues al volant.

Pel que fa a les víctimes mortals d’aquest estiu que conduïen vehicles o furgonetes, la majoria no duia posat el cinturó de seguretat i. Quant als ciclistes i conductors de ciclomotor, la majoria de persones mortes no duien el casc posat. La franja horaria en què més accidents mortals s’han produït és l’hora després de dinar. A més, la sortida de la via és el sinistre amb més víctimes mortals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

UEP? COM ANAM?: Carabasses, sequer d’albercocs i visita de Miquel Montoro

L’amo en Toni Ballador va a una vela de s'Albufera de Sa Pobla per conèixer el seu propietari, un jubilat...

FRED I CALENT: Cuina amb cefalòpodes

Fred i Calent fa un repàs dels tipus de calamars i sèpies que podem comprar habitualment. Coneixerem les seves propietats i com netejar-los.

MEMÒRIA NEGRA: El crim de Costa d’en Blanes

Memòria Negra recorda el crim comès per Bogdan Kunytskyy, l'anomenat parricida de Costa d'en Blanes, qui va ser condemnat a 37 anys i mig de presó per haver assassinat de 21 punyalades al seu...