X

Sis positius de Covid-19 entre els balears que han vingut de la península pel pont

La Conselleria de Salut i Consum del Govern ha dut a terme 1.180 proves diagnòstiques de COVID-19 als residents a les Illes

08/12/2020

Sis positius de Covid-19 entre els balears que han vingut de la península pel pont

Aeroport de Palma. (Europapress)

La Conselleria de Salut i Consum del Govern ha dut a terme 1.180 proves diagnòstiques de COVID-19 a residents balears que han tornat a les Illes per a passar el pont, de les quals sis han resultat positives.

Per illes, a Mallorca s’han fet 492 PCR (dues de les quals han donat positiu), a Menorca s’han realitzat 364 proves (dos positius), a Eivissa s’han fet 283 PCR (una positiva) i a Formentera s’han fet 41 (una positiva).

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha considerat molt positiva la resposta de la població davant aquest servei que es va posar en marxa amb la finalitat de detectar i aïllar amb rapidesa possibles casos positius asimptomàtics que entressin a les Illes durant el pont de la Constitució.

Gómez ha ofert aquestes dades durant la visita que ha realitzat aquest dimarts al dispositiu de cribratge que s’ha posat en marxa a sa Pobla, en el qual en els dos primers dies s’han realitzat proves a 2.631 persones, de les quals 18 han resultat positives.

La consellera ha donat les gràcies a tots els veïns de sa Pobla que han respost a la crida de Salut i han participat en el cribratge i també ha felicitat els professionals sanitaris per l’organització del dispositiu.


929 PCR en el primer dia en que els illencs que viuen a la Península tornen a casa a passar el pont
A Son Sant Joan, tothom arriba amb PCR
Els residents de Balears a la Península ja poden demanar cita per a fer-se gratis una PCR durant el pont

08/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT