societat

A Son Sant Joan, tothom arriba amb PCR

Des de fa una setmana, els passatgers procedents de països de risc, que són la majoria d'Europa, s'han de fer la prova abans de venir a les Balears


Tranquil·litat absoluta a Son Sant Joan el setè dia en què és obligatori que els passatgers procedents de la majoria de països d’Europa duguin una PCR negativa. Avui diumenge, tots els consultats per IB3 Notícies la duien, i no és cosa d’un dia.

Segons dades de Delegació de Govern, fa 4 dies que tothom que aterra a Son Sant Joan ve amb la prova correcta. Les incidències les varen tenir els 2 primers dies que s’aplicava: dilluns 18 persones i dimarts una altra, varen arribar amb proves no correctes, com ara una PCR caducada o una serologia. De llavors ençà, tothom ha arribat amb la PCR correcta.

La setmana que ve la preocupació arriba amb els residents balears que tornen per passar el pont de la Constitució. El Govern facilitarà que es facin proves PCR gratuïtes. A Mallorca i Pitiüses encara s’està perfilant el circuit, però la Conselleria de Salut ja ha avançat com serà el protocol a Menorca.

Aquells que tornin poden cridar per telèfon al 900 100 971, o whatsapp al 608 387 899. Han d’indicar nom, llinatge, hora i dia d’arribada a Menorca i municipi de residència. Llavors hauran d’anar a fer-se la prova allà on els diguin, i esperar 24 hores amb el mínim contacte possible. El sistema, però, no entrarà en funcionament fins Dimecres dia 3 de Desembre, i només a Menorca.


El telèfon per a demanar la PCR gratuïta per a residents que venguin el pont de la Constitució
Les PCR obligatòries posen en risc el turisme amb Europa

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Pollença, sense el pi

Els pollencins esperen ara resignats i amb ganes el Sant Antoni del 2022

Una dona de 83 anys assassinada a Madrid, possible primera víctima de l’any de violència masclista

El presumpte autor s’hauria autolesionat, i es troba en estat greu

472 casos nous de Covid a les Balears

Les Illes acumulen 511 defuncions, mentre que 500 pacients han rebut l'alta