menorca

Les places programades per viatjar a Menorca pugen un 300% entre març i juny

Els experts en dades massives vaticinen que la pandèmia serà un punt d'inflexió per al turisme de Menorca


Lluny de ser la seva tomba, la crisi sanitària pot ser una oportunitat per al sector turístic de Menorca. Així ho creuen els experts de la plataforma d’intel·ligència turística Mabrian. La percepció de seguretat continua molt alta a les Illes, amb Menorca al capdavant. Una percepció que es tradueix en un nombre de places programades més gran per arribar a Menorca. Entre març i juny, la connectivitat supera ja en més d’un 300% la del mateix període del 2020.

Hi ha altres indicadors que permeten mirar el futur amb optimisme. Com el que medeix el grau de satisfacció entre els productes de la destinació i on les Illes tornen a situar-se per sobre de la mitjana estatal. El mateix ocorre amb el de satisfacció global dels visitants. En aquest cas, encara, les diferències són més importants. Menorca, especialment, es troba ben posicionada per afrontar la reactivació turística en dos pilars fonamentals: la innovació i la sostenibilitat.

A banda de l’anomenat ‘revenge effect’, altres tendències juguen a favor de Menorca com la dels nòmades digitals, un col·lectiu potenciat pels nous models de feina. Mabrian assegura que els segments de demanda que menys patiran són els més alts, que cerquen valors com la natura o la tranquil·litat. Una demanda latent molt viva, avui, a les Illes.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

14 persones detingudes en el cas de les 12 menors tutelades per l’IMAS

Segons els investigadors, entre les víctimes localitzades fins ara, hi hauria 9 usuàries de centres d'acollida. La policia ja ha...

Només un de cada cinc vehicles que es matriculen enguany a Menorca són cotxes

La pandèmia ha accentuat un canvi en els hàbits de mobilitat amb un augment de sistemes de transport més sostenibles

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...